FULL LIST: 60 Minutes, Survivor And The 73rd Emmy Awards Live Highlight CBS Fall Lineup

2 weeks ago 7
PR Distribution

(CBS) – CBS has announced the premiere dates for the 2021-2022 autumn play that begins Monday, September, 20th. America’s Most Watched Network volition rotation retired the strategical launches of 5 caller shows and 22 returning bid implicit respective weeks. Highlights besides see the play premiere of 60 Minutes connected Sunday, September 12th, the 73rd Emmy Awards connected Sunday, September 19th and The Tony Awards Present: Broadway’s Back connected Sunday, Sept. 26.

SUNDAY, SEPT. 12

7:30-8:30 PM 60 MINUTES (54th Season Premiere) (**Football Doubleheader)

SATURDAY, SEPT. 18

10:00-11:00 PM 48 HOURS (35th Season Premiere)

SUNDAY, SEPT. 19

8:00-11:00 PM, LIVE ET/5:00-8:00 PM, LIVE PT 73RD EMMY AWARDS

MONDAY, SEPT. 20

8:00-8:30 PM THE NEIGHBORHOOD (4th Season Premiere)

8:30-9:00 PM BOB ♥ ABISHOLA (3rd Season Premiere)

9:00-10:00 PM NCIS (NTP) (19th Season Premiere)

10:00-11:00 PM NCIS: HAWAI ‘ I (SERIES DEBUT)

TUESDAY, SEPT. 21

(Three-episode crossover event)

8:00-9:00 PM FBI (NTP) (4th Season Premiere)

9:00-10:00 PM FBI: MOST WANTED (3rd Season Premiere astatine a peculiar time)

10:00-11:00 PM FBI: INTERNATIONAL (SERIES DEBUT astatine a peculiar time)

WEDNESDAY, SEPT. 22

8:00-10:00 PM SURVIVOR (2-Hour 41st Season Premiere)

10:00-11:00 PM BIG BROTHER

SUNDAY, SEPT. 26

7:00-8:00 PM 60 MINUTES (Regular Time Period)

8:00-9:00 PM BIG BROTHER

9:00-11:00 PM THE TONY AWARDS® PRESENT: BROADWAY’S BACK!

TUESDAY, SEPT. 28

8:00-9:00 PM FBI

9:00-10:00 PM FBI: INTERNATIONAL (Regular Time Period)

10:00-11:00 PM FBI: MOST WANTED (Regular Time Period)

WEDNESDAY, SEPT. 29

8:00-9:00 PM SURVIVOR (Regular Time Period)

9:00-11:00 PM BIG BROTHER (Live Season Finale)

FRIDAY, OCT. 1

8:00-9:00 PM S.W.A.T. (NTP) (5th Season Premiere)

9:00-10:00 PM MAGNUM P.I. (4th Season Premiere)

10:00-11:00 PM BLUE BLOODS (12th Season Premiere)

WEDNESDAY, OCT. 6

8:00-9:00 PM SURVIVOR

9:00-10:00 PM TOUGH AS NAILS (NTP) (3rd Season Premiere)

10:00-11:00 PM CSI: VEGAS (SERIES DEBUT)

THURSDAY, OCT. 7

8:00-8:30 PM YOUNG SHELDON (5th Season Premiere)

8:30-9:00 PM UNITED STATES OF AL (2nd Season Premiere)

9:00-9:30 PM GHOSTS (SERIES DEBUT)

9:30-10:00 PM B POSITIVE (2nd Season Premiere)

10:00-11:00 PM BULL (NTP) (6th Season Premiere)

SUNDAY, OCT. 10

7:00-8:00 PM 60 MINUTES

8:00-9:00 PM THE EQUALIZER (2nd Season Premiere)

9:00-10:00 PM NCIS: LOS ANGELES (13th Season Premiere)

10:00-11:00 PM SEAL TEAM (NTP) (5th Season Premiere)

FRIDAY, OCT. 22

8:00-9:00 PM THE ACTIVIST (SERIES DEBUT)

(S.W.A.T. Returns Dec. 3)

Read Entire Article